fredag 22. februar 2008

AyAy


Siri Tollerod er 19 år og kommer fra kristiansand. Hun er utrolig pen og har gått runway for flere merker. Lanvin,Prada,Miu Miu,Louis Vitton, Antonio Berardi, Alexander McQueen, Nina Ricci, Chloé, Chanel, Yves Saint Laurent, John Galliano, Giambattista, Valli, Celine, Christian Lacroix ++. Heldig pene kvinne.
Agyness Deyn er 25 år og ble oppdaget mens hun vandret rundt i Kentish Town i London. Hun har blitt koret som ''Model of the year 2007'', men jeg syntes ikke så veldig om henne egentlig. Hun er for all del veldig pen, men ikke så spesiell egentlig. Hun er et tomboy image, men føler thats it.
Andre sesongens modeller er: Raquel Zimmermann, Coco Rocha, Anja Rubik, Freja Beha Erichson, Lily Donaldson, Sasha Pivovarova, Tanya Dziahileva, Magdalene Frackowiak, Masha Novoselova og Heidi Mount

Marc Jacobs har tatt litt av denne sesongen. Stilen har forandrett seg helt. Denne sesongen er mer crazy kul look og rare sko.

Armand Basi var et lite kjent spansk strikke klær merke, men ble kjent når de fikk designeren Markus Lupfer i staben. Den nye stilen med coctail kjoler og store hula hula skjørt som baller er eksotisk og kult, og den liten dæss av romaaance.

Jeg liker Sonia Rykiel veldig godt denne sesongen. Det er veldig romantisk med pastell farger, silke chiffon og doll beauty som er in nå. Doll beauty er det søte utseende med øpne øyne med bambi øyenvipper og rosa kinn.

Sarah.

Ingen kommentarer: